• .
  • info@anro.eu
Kralingseweg 428 - 430

3066 RD Rotterdam Nederland

0031 (0)10 220 77 92

0031 (0)10 220 78 45

Awesome Image

Over Anro Spray Solutions,

Over Anro Spray Solutions
Anro Spray Solutions, in 2004 begonnen met de ontwikkeling van speciale sproeiers voor de industrie, heeft per 1 januari 2007 de verkoopactiviteiten van het in 1999 opgerichte Bex Sproeitechniek voortgezet.

Anro Spray Solutions heeft zich naast het verkopen van de meest gangbare sproeiers voor de industrie gericht op het ontwikkelen van sterk verbeterde sproeidroogsproeiers en het in de markt zetten van de door ons gepatenteerde GyraFlex roterende sproeiers.
Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van sproeiers hebben wij een aantal leveranciers geselecteerd die ieder in hun vakgebied toonaangevend zijn. Hierdoor is ons leveringspakket met meer dan 10.000 verschillende sproeiers een van de meest complete op de industriële markt.

De GyraFlex is een serie roterende sproeiers die met name geschikt zijn voor het reinigen van oppervlakken. Dit kunnen tanks zijn maar bijvoorbeeld ook oppervlakken van machines in de voedingsmiddelenindustrie. De GyraFlex is zowel geschikt voor het versproeien van water als van schuim. De sproeiers reinigen niet alleen voortreffelijk maar zijn tegelijkertijd water- en energiebesparend.

De door Anro Spray Solutions ontwikkelde sproeidroogsproeiers en accessoires worden wereldwijd ingezet en zijn door gebruik van slijtvaste materialen en het gebruiksgemak ideaal voor vrijwel alle sproeidroogprocessen.
Tevens staat Anro Spray Solutions bekend om het leveren van speciaal ontworpen of samengestelde sproeiers voor klantspecifieke problemen. De sproeiers worden in overleg met de klant ontwikkeld of gemodificeerd en met uiterste precisie geproduceerd.
Tecsi hogedruksproeiers kenmerken zich door een goede prijs-kwaliteit verhouding. De hogedruksproeiers zijn leverbaar als vlak- en puntstraalsproeiers.

De Albuz keramische hogedrukssproeiers onderscheiden zich door een zeer grote nauwkeurigheid te koppelen aan het zeer slijtvaste keramiek. De levensduur van deze sproeiers is met de huidige stand der techniek niet te evenaren.
ARAG heeft naast vele kunststof accessoires zoals klembeugels, cam-lock koppelingen en verloopnippels ook een tweetal zelfreinigende filters in het assortiment.
Bex Engineering heeft een breed scala aan sproeiers. Met name de Zip-Tip snelwisselsproeiers is een van de meest succesvolle producten uit het Bex leveringspakket.
Van meet af aan bleek er een behoefte te bestaan aan creatieve oplossingen die zo mogelijk het eindproduct van de klant zou verbeteren almede de productiekosten te kunnen reduceren. Anro Spray Solutions voorziet in deze behoefte. Zo is Anro Spray Solutions in de afgelopen 20 jaar een zeer gerenommeerde naam geworden zowel binnen als buiten Nederland.

Kwaliteit, goede adviezen en korte levertijden zijn voor ons als vanzelfsprekend. Van onze locatie aan de Kralingseweg in Rotterdam zijn wij in staat de grootst mogelijke service te verlenen.

Mocht u nog niet eerder zaken met Anro Spray Solutions hebben gedaan, dan nodigen wij u bij deze uit ons uw probleem voor te leggen of om bij ons eens een offerte aan te vragen. U zult dan merken dat Anro Spray Solutions zich ontpopt als een prettige gesprekspartner met verstand van zaken.

Wij hopen binnenkort ook u te mogen begroeten als weer een nieuwe relatie van Anro Spray Solutions.

Ron van Krimpen.